Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ενεργοποίηση της διαδικασίας αποστολής και πληρωμής των λογαριασμών της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Δελφών μέσω της υπηρεσίας e-bill.

Μετά την εγγραφή σας και την καταχώρηση των στοιχείων που θα σας ζητηθούν, μπορείτε να επιλέξετε την αποστολή των λογαριασμών σας στο εξής μόνο σε ηλεκτρονική μορφή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα δηλώσετε, καθώς επίσης και την άμεση εξόφληση τους με χρήση χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών. Με τον τρόπο αυτό, πέρα από την προσωπική σας εξυπηρέτηση, συμβάλλετε στη μείωση της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης που προκύπτει από την έκδοση και αποστολή των λογαριασμών σε έντυπη μορφή, αλλά και στην εναρμόνιση με τις νέες ψηφιακές τεχνολογίες.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την υπηρεσία e-bill της ΔΕΥΑ Δήμου Δελφών στον παρακάτω σύνδεσμο: https://deya-ebill.gr/el#deya ή εναλλακτικά πατώντας πάνω στο σχετικό εικονίδιο που θα βρείτε στην αρχική σελίδα του επίσημου διαδικτυακού τόπου της Επιχείρησης https://deyadelphi.gr/.

Σε κάθε περίπτωση οι υπηρεσίες της ΔΕΥΑ Δήμου Δελφών βρίσκονται στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία και διευκρίνιση στα τηλέφωνα 2265079197 και 2265079198.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Δήμου Δελφών

Σωτήριος Ι. Σωτηρόπουλος